Nyomtatás

Váli-Völgyi Vigasságok, 2019. augusztus 30-31.

2019-08-26 347

valiA Fejér megyében található Vál községben a hagyományokat követve az idén is megrendezésre kerül a térség egyik legkedveltebb néptánc vigassága. A hagyományőrzők, a Bíbor Néptánccsoport szervezésében a már jól ismert precizitással ügyelnek a szórakoztatás minőségére. A több napos rendezvény adott arra, hogy minden igényt kielégítsenek a szervezők.

Több nemzetközi produkció is bemutatkozik a váli színpadon, ahogy az elmúlt években is megszokhattuk. Zenés táncos produkciójukkal a stílust kedvelők bátran csemegézhetnek a színes kínálatból. Viszont több kiegészítő programmal lett bővebb az idén a választék.

A színpadi produkciókon túl, helyi értékek vásárán vehetnek részt a kiérkező vendégek. A gyermekek számára külön meglepetésekkel készülnek a rendezők. Valamint a gasztronómiai szekció is képviselteti magát, így nem marad éhen szomjan a kedves érdeklődő.

Időpont: 2019. augusztus 30-31.
Helyszín: Vál
További információk: facebook.com

(Esemény Menendzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek