Nyomtatás

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál, 2019. augusztus 31 - szeptember 1.

2019-08-26 546

ejjelnappalA nyár utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál művészeti és gasztronómiai programok özönével várja vendégeit.Az elmúlt években Házak, Udvarok, Házigazdák néven ismert és kedvelt programsorozaton belül szentendrei házigazdák tárják szélesre kapuikat és várják a látogatókat vendégségbe,...

...a maguk által szervezett programokra. Van közöttük festőművész, kőfaragó, közgazdász, nyelvtanár, művészeti író, restaurátor, galériás. „Egy közös van bennük: ők mind szentendrei arcok, olyanok, akiket jól ismernek az itt élők, olyanok, akik mindig készek önzetlenül tenni a városukért.“

Szentendrei művészek alkotásai ihlette artisztikus desszerteket és ételeket éttermek, kávézók, cukrászdák jeles képviselői készítik el.
A kulináris élvezetek kedvelői az idei Szentendre Éjjel-Nappal Fesztivál is tartogat meglepetéseket. 11 étterem és cukrászda ugyanis idén is vállalkozott arra, hogy szentendrei művészekkel összefogásban olyan étel kreációkat készítsen el, melyek csak és kizárólag ezen a hétvégén érhetőek el a kínálatukban. A vissza nem térő alkalom miatt azt javasoljuk, mindenképpen tegyék próbára őket és saját magukat.

Időpont: 2019. augusztus 31 - szeptember 1.
Helyszín: Szentendre
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek