Nyomtatás

Hódmezővásárhelyi Kéktó Fesztivál, 2019. augusztus 9-11.

2019-08-01 493

menesEz a nyár sem telhet el egy igazi lovas rendezvény nélkül. A ménes minden évben megrendezi ezt a különleges eseményt, amelyen megismerkedhetünk a helyi jellegzetes tájfajtákkal. A Fuiroso-North Star lófajta a táj különlegessége. Ennek a fajtának szentelik a helyiek ezt az ünnepet. Itt lesz számtalan lovasbemutató és egyéb programlehetőség is.

A nagyközönség az egész családot lebilincselő lovas bemutatókat tekinthet meg, részt vehetnek lovas ügyességi versenyeken, megtekinthetik a fogathajtó versenyeket és természetesen a színpadon is számos program kínálkozik.

A több napos eseményen végig zene szól, amelyet híres együttesek fellépéseinek köszönhetünk. A színpadon különféle előadások és bemutatók is megtekinthetők. Ezen a rendezvényen nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek is jól fognak szórakozni. Akik szeretik a lovas rendezvényeket, ezt most ki ne hagyják.

Időpont: 2019. augusztus 9-11.
Helyszín: Hódmezővásárhely
További információk: kektoimenes.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek