Nyomtatás

Mesztegnyői Rétes Fesztivál, 2019. július 20-21.

2019-07-09 1066

mesztegnyoA rendezvény nem egy egyszerű program, hiszen még versenyt is rendeznek a rétes sütőknek. A rétest sokan kedvelik, mint ételt, mint pedig süteményt. Minden korosztálynak ajánlott ez a programlehetőség. Gyümölcsös, túrós, káposztás, mákos diós és még rengeteg fajta rétes kóstolható meg a helyszínen. A rétesutcán mindenki megkóstolhatja majd azt a rétest, amelyet a leginkább kedvel.

A programok között számtalan gyerekeknek szóló is akad, így akár az egész család kellemesen érezheti magát ezen az eseményen.

Akiket érdekel, most elsajátíthatják a rétes készítés minden apró fortélyát, hiszen a helyszínen segítenek ebben a réteskészítő mesterek. Eközben a szabadtéri színpadon folyamatosan programokkal várnak mindenkit. A második napon még több program várható, hiszen ekkor már bogrács főző verseny, szentmise, néprajzi bemutatók is megrendezésre kerülnek.

Időpont: 2019. július 20-21.
Helyszín: Mesztegnyő
További információk: mesztegnyo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek