Nyomtatás

Szentendrei Ister Napok, 2019. július 20-21.

2019-07-09 458

isterA rendezvényt évről évre többen látogatják meg, hiszen a különleges dunai hagyományokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A Duna körül számos vízi és vízparti program várható. A rendezvény fénypontja a Duna vízébe engedett gyertyák úsztatása lesz, amely már sötétedésben kerül megrendezésre. Nagyon sokan csak emiatt a program miatt tisztelik meg a rendezvényt...

...hiszen a látványt senki ki nem hagyná. A páratlan élmény mind a kisebbeknek mind pedig szüleiknek felejthetetlen lesz.

Szentendre a nemzetiségek művészeti és gasztronómiai bemutatóival, különleges vásári komédiákkal várja az érdeklődőket. A kicsiknek külön játszóház kerül kialakításra, míg a felnőttek népzenei és könnyűzenei koncerteken vehetnek részt. A több napos esemény minden korosztály számára ajánlott. Lesznek mutatványosok és utcaszínházi bemutatók is, emellett a gyerekek kreatív foglalkozásokon is részt vehetnek.

Időpont: 2019. július 20-21.
Helyszín: Szentendre
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek