Nyomtatás

Visegrádi kerekezés, 2019. június 30.

2019-06-27 376

visegrad2Országos Kerékpáros Körtúránk első szakaszának utolsó felvonása következik, melynek során meglehetősen sokat fogjuk látni a Duna vizét. Esztergom vasútállomásáról indulunk, némi rövidke városnézés során kijutunk a Duna partjára, és megindulunk a part mentén. A Búbánatvölgy bejáratáig kerékpárúton haladhatunk, onnan viszont rá kell térnünk a 11-es útra.

Autók mellett tekerünk a Dunakanyarban, át Pilismaróton, Dömösön, Lepencén. Visegrádon egy rövid szakaszon elhagyjuk a 11-es utat, majd visszatérünk rá, és Szentgyörgypusztán át Dunabogdányig újra ott folytatjuk utunkat.

Dunabogdányon a part mentén mehetünk tovább kerékpárúton, ami Dunabogdányt elhagyva a 11-es út mellett folytatódik tovább. Tahitótfalu előtt véget ér, így egy kis szakaszon újra a 11-es úton kell haladnunk, Leányfalut elérve azonban újra kerékpárútra térünk. Innen Szentendrén át, Budakalászt súrolva beérünk Budapestre, hogy Pünkösdfürdőn, a Római-parton, Óbudán és a budai rakparton végigkerekezve megérkezzünk a Lánchíd budai hídfőjéhez, ahol az OKKT 1. szakasza véget is ér.

Időpont: 2019. június 30.
Helyszín: Esztergom
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek