Nyomtatás

Kortárs Művészeti Fesztivál – Székesfehérvár, 2019. május 11-18.

2019-05-07 270

muveszetA fesztivál Székesfehérvár rendkívül gazdag művészeti értékeire és pezsgő kulturális életére épít. A kibontakozó tehetségek, az ismert és ismerkedni vágyó művészek, a kultúrakedvelő családok négynapos találkozója egyfajta tavaszi szellemi ébredés mindig friss hajtásokkal. Kiemelkedő eseménye a Jam-Bory-Vár, amelynek az önmagában is különös műalkotás,...

...a titokzatos Bory-vár ad otthont. A különleges környezetben bemutatkozó alkotócsoportok reggeltől estig szórakoztatják a gyerekeket, a fiatalokat és a szüleiket is. Képző-, iparművészeti és építészeti tárlatok utcán, kirakatban, múzeumokban és kiállítótermekben; land-art akció fűnyírókkal; világ-, jazz- és kortárszenei események, koncertek; kortárs irodalom és felhasználása forgatókönyvben és dalszövegként; kortárs táncszínház magyar néptánc alapokon; családi és gyermekprogramok – bábszínház a cirkuszi kocsiról, gigantikus játékok az utcán; pályázatok, kurzusok, alternatív színházi bemutatók.

Időpont: 2019. május 11-18.
Helyszín: Székesfehérvár
További információk: kortarsfesztival.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek