Nyomtatás

Gyulai Kézműves Sörfesztivál, 2019. június 7-10.

2019-04-29 323

sorfesztivalGyulán nagy durranásra készülnek a nyáron. Minden sört fogyasztónak ott a helye, ugyanis széles kínálattal készülnek a program szervezői, melyből minden igényes fogyasztó bizton talál az ízlésének megfelelő sört. Minőségi nedűk, a habból lesz bőven, pont amennyi kell. Kézműves sörök skáláját vonultatják fel elsősorban,...

...melyek gondos és egyedi ízvilágukkal maguk mögé is sorolhatnak egyes akár tömeg gyártásban előállított terméket. Karakteres ízek, különleges és hagyományos módon elkészített, főzött söröket ismerhet meg a kilátogató vendég.

Az otthoni sörfőzés népszerűsítése is célja a rendezvénynek. Ha sör, akkor nem maradhatnak el, az igazi csemegék sem, ami az ételt illeti. Street food stílusban képviselteti magát a gasztronómiának eme válfaja. Színes program kínálat, zenével megfűszerezett több napon át tartó rendezvény, mely garantáltan hatással lesz mindenkire, aki csak kilátogat.

Időpont: 2019. június 7-10.
Helyszín: Gyula
További információk: sorfesztivalgyula.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek