Nyomtatás

Múzeumok Majálisa, 2019. május 18-19.

2019-04-23 608

muzeumokmajalisaAz idén ismét megrendezik a Múzeumok Majálisát, mely egy rendhagyó kulturális esemény a fővárosban. 70 múzeum zsúfolódik össze a Magyar Nemzeti Múzeum épületében. A különleges alkalom a következő Múzeumok Majálisa lesz, mely számtalan és bőséges programmal várja az érdeklődőit.Kiállítások, előadások, koncertek, beszélgetések és még sok meglepetés,...

...melyből mindenki kedvére válogathat a rendezvény ideje alatt. Egész napon át tartó kulturális és szórakoztató programsorozat veszi majd kezdetét. Minden művészet iránt érdeklődő számára kedvelt esemény lehet a következő rendezvény.Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők és kellemes kikapcsolósát kívánnak minden érdeklődőnek. Kihagyhatatlan és feltöltődést nyújtó kulturális esemény, ahol megtudhatják a résztvevők, amit eddig még nem tudtak. Sok előadás és téma boncolgatás is várható az idén is, mely segít még közelebb kerülni egy téma megválaszolatlan kérdéseire.

Időpont: 2019. május 1.
Helyszín: Budapest
További információk: mokk.skanzen.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek