Nyomtatás

Cégvezetők Csúcstalálkozója, 2019. május 9.

2019-04-16 299

cegvezetokSikeres vezetők éves konferenciája a trendekről. Digitalizációs kényszer, munkaerőhiány, aszály, Brexit! Válaszoljunk rá! A tempó felgyorsult. Hamarabb kell felkészülnünk a jövőre! Gazdag szakmai program Networking Koktélpartival! A Csúcstalálkozó fővédnöke: Kürti Sándor.

Keynote speakerek:

  • Dávid Ferenc közgazdász, volt VOSZ főtitkár
  • Hetesi Zsolt tudományos főmunkatárs, NKE
  • Kürti Sándor a Kürt Zrt. elnöke
  • Vértes András elnök, GKI Gazdaságkutató Zrt.

Miről cserélünk eszmét és gyakorlatot?

Sok a megbeszélni valójuk a magyar gazdaság erős, fejlődőképes vállalatai vezetőinek idén is, a negyedik Cégvezetők Csúcstalálkozóján. A tempó felgyorsult, a fejlesztési iramot csak más gondolkodásmóddal lehet követni. A váratlan szabályozóváltozások, a globális katarzisok, a természeti károk, és a munkaerőhiány nehezebbé teszik a jövőre felkészülést.

2019 legnagyobb kihívásai: A teljesítménnyel nem alátámasztott bérköltség-növekedés, a globális gazdasági és társadalmi katarzisok, a hatalmas aszály és annak kihatásai, a vadonatúj vezetési módszerekre áttérés, a tartóssá váló munkaerőhiány, a digitalizálás felgyorsult tempójának követése, az összekapcsolt rendszerekre áttérés, az azonnali fizetésre átállás, és még sorolhatnánk.

Várjuk ismét Magyarország vállalatvezetőit, döntéshozóit, akik fejlődésorientált, változóképes, erős, piacképes cégeket vezetnek, s a jó üzleti döntések meghozatala érdekében elsők között akarják megismerni a trendeket. Nem csak követői, hanem irányítói is cégük jövőjének. Az országos találkozó egyben rendkívül jó lehetőség az üzleti kapcsolatrendszer bővítésére, értékes üzleti barátságok kötésére és a mások jó gyakorlatából tanulásra.

Időpont: 2019. május 9.
Helyszín: Budapest, Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexum, Örs vezér tere 24.
További információk: piacesprofit.hu

(Esemény Menedzser)

 

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek