Nyomtatás

Szerencsi Csokoládé Fesztivál, 2019. május 18.

2019-04-10 600

szerencsicsokiMagyarország legédesebb városa ebben az évben is várja a csokoládé kedvelőket a hagyományosan megrendezendő programjain. Ebben az évben is hazai valamint külföldi vendégekre számítanak a szervezők. A helyszínen különleges csokoládé kiállítások, édesség bemutatók és természetesen kóstolók.

A gyerekeknek mesefigura szobor készítés, kalandpark és egyéb más édes meglepetés várható a programkínálatban. Érdemes a kicsiket ezen a hétvégén magunkkal vinni.

A helyszínen nagyszabású vásár is megrendezésre kerül, ahol természetesen a finom csokoládékat is megvásárolhatjuk. A kézműves csokoládék teljes tárházát kínálják a csokoládé készítők, akik a helyszínen szívesen megmutatják, hogyan készülnek a finom édességek. A csokoládék mellett egyéb más finomságok is várnak a vendégekre és számtalan különleges zenei program. A kultúra és az édesség jegyében telik ez a hétvége a városban!

Időpont: 2019. május 18.
Helyszín: Szerencs
További információk: csokoladefesztival.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek