Nyomtatás

Hód-Futófesztivál, 2019. április 20.

2019-04-05 308

hodfutoA hódmezővásárhelyiek ismét megrendezik a futók nagy örömére a nagy futásukat. A sportolók, a futók kedvelt programját adja a Csongrád megyei város. Igazi tavaszi lendülettel vághatnak bele az idén is megrendezésre kerülő eseményen a szezonba. Ha imádsz a szabad levegőn futni, ha szereted, hogy jó csapatban és motivált sporttársak társaságában pipálod ki a kilométereket,...

...akkor mindenképp be kell nevezned. Remek alkalom, hogy egy jót fuss. Hívd meg a barátaidat és gyertek együtt, nevezettek be, s fussatok egy igazán jót.

A szervezők még több meglepetésekkel várják az idén a megrendezett futásra a kiérkező közönséget. Ajándék pólókkal kedveskednek a benevezett sportolóknak. Remek lehetőség, egy igazán jó testedzéshez. A vásárhelyiek és a szervezők, szeretettel várnak mindenkit. Ha épp nem tudsz futni, akkor a szurkolótábor csapatát is erősítheted.

Időpont: 2019. április 20.
Helyszín: Hódmezővásárhely
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek