Nyomtatás

Velencei ingóköves túra, 2019. április 6.

2019-04-02 789

ingokovekIngókövek? Vadaspark? Szúnyog kalauz? Ez bizony családi program! Ennyi minden egyszerre, maga a csoda! Csatangolj velünk a hihetetlen sziklaképződmények világában, és próbáljuk utolérni a lelkes és fáradhatatlan gyerekeket!Utunkat felfelé kezdjük a pákozdi ingókövek felé. Mindegyiknél megállunk, felmászunk, szelfizünk.

Majd rácsodálkozunk a Velencei tó nádassal formált lagúnáira. Mire visszaérünk a kiindulópontra, már meg is tettünk 10 km-t, de érdeklődésünk nem lankad, végigjárjuk az arborétumot és vadasparkot is. Ha bírjuk még, benézünk a katonai emlékparkba is, és kisétálunk a Szúnyog-sziget végéig, ahol megtanulmányozzuk a szúnyogkalauzt. Ha kedvünk tartja, beülhetünk a Halászcsárdába, hogy vígabban teljen a visszagyaloglás. (Az út második részét autóval is megtehetjük.)

Részletes útvonal: Pákozd, Honvéd Emlékmű - Pákozdi ingókövek - Pákozd, Honvéd Emlékmű - Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark - Szúnyog-szigeti Halászcsárda - Pákozd, Honvéd Emlékmű

Időpont: 2019. április 6.
Helyszín: Pákozd
További információk: mozgasvilag.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek