Nyomtatás

Építőipar 2019, 2019. május 8.

2019-03-21 581

epitoiparA szárnyaló gazdaság és fejlesztési piac borított mindent. Míg korábban szinte minden a finanszírozáson múlt, ma a pénz nem kérdés. A minőségi munkaerő, az építőipar kapacitása, a megfelelő szabályozási környezet és versenyképességi tényezők, a legújabb szabványok és technológiák a teljesen új helyzetet teremtettek mindenhol.

Az építőipar pedig korábban olykor megbújva, a feladatát a háttérben teljesítve haladt a maga útján. Ma az építőipar (kivitelezés, anyagok) és annak árazása, teljesítménye, minősége, szabályozása az egyik legfonotsabb téma, a legnagyobb kockázat és a piaci verseny elsődleges tárgya. Mire számíthatunk?

A Portfolio Építőipar 2019 konferencián átfogóan tekintünk a szektort érintő legfontosabb kérdésekre és célzottan járjuk körbe a hazai építőipar számára égető kérdéseket. A legfontosabb szakmai szereplők, kivitelezők, tervezők, döntéshozók, érdekvédők, szabályozók, finanszírozók, fejlesztők, jogászok vitatják meg, az FM & Office konferenciával párhuzamosan, a szektor jelenét és jövőjét.

Időpont: 2019. május 8.
Helyszín: Marriott Hotel
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek