Nyomtatás

Zene szakkiállítás – hangszerek, felszerelések, kiegészítők, Lipcse, 2019. november 1-3.

2019-03-04 774

Lipcse – a zene városa. Idén először kerül megrendezésre a musicpark, mely a szervezők reményei szerint ezentúl évente nemcsak hivatásos és hobbyzenészeknek, hanem maguknak a zenebarátoknak is egy élményt nyújtó vásár lesz.

A hangszer gyártók - legyen szó akusztikus, mechanikus, vagy elektronikus hangszerekről – mellett megtaláljuk a stúdió berendezéseket, felszereléseket, kiegészítőket gyártókat, forgalmazókat, márkaképviseleteket, zeneiskolákat, akik 3 napon át mutatják be legújabb termékeiket a célközönségüknek: zenészeknek, karmestereknek, zeneiskoláknak, oktatóknak, zenekaroknak, vagy épp kezdőknek, akik e hatalmas B2Ckínálta lehetőséggel élni kívánnak. Because we love music !

Utazás:

  • fapados járattal Berlinig, onnan vonattal Lipcsébe
  • vonattal, drezdai átszállással
  • egyénileg

Szállás:

**szálloda a központi állomás közelében:

A 2008-ban megnyitott szálláshelyet egy régi  postaépületből alakították át. 163 egyszerű, de modern szobával rendelkezik, melyek mindegyikében van fürdőszoba, kábel TV és internet-kapcsolat. A hotel a központi állomástól 250 m-re, a belvárostól 500 m-re helyezkedik el.

***szálloda a központ és a vásár között félúton:

A hotel előtt található a villamosmegálló, ahonnan a kiállítási területre vagy a központba lehet jutni, átszállás nélkül kb. 15 perc alatt. A 105 szoba mindegyikében található mini-bár, légkondicionáló, kábel TV, telefon, fürdőszoba és hajszárító. Parkolási lehetőség a szállodánál térítés ellenében.

***szálloda Lipcse szívében:

A hotel a főpályaudvar mellett található, így nagyon jó tömegközlekedési lehetőségeket kínál. Ezen kívül a történelmi városközpont 2 perc sétával elérhető.

A légkondicionált szobákban internet-kapcsolódási lehetőség

Konkrét igények alapján (utazási időpont, utas szám) konkrét ajánlatért, bővebb információért (reptéri transzfer, utas,- poggyászbiztosítás, kedvezményes vásári belépőjegy) kérjük, forduljon közvetlenül irodánkhoz, vagy látogasson el honlapunkra: www.interpress.hu

musicpark – Experience. Music. Now.  Zene szakkiállítás – hangszerek, felszerelések, kiegészítők

Időpont: 2019. november 1-3.
Helyszín: Lipcse 
További információ:
www.musicpark.de

Interpress Kiállítások & Interpress Travel a Leipziger Messe magyarországi képviselete

Seifert Ibolya

1097 Budapest, Illatos út 7.

Tel.: 06/1/302-7525, vagy 06/30/932 1657

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek