Nyomtatás

Folytatódik a felújítás a margitszigeti szállodában

2019-01-30 438

szurkeA Danubius Hotels Group ezúttal is a DVM groupot bízta meg a kivitelezéssel a margitszigeti Health Spa Resort felújításának újabb fázisában.Ezúttal egyebek között a hatodik és hetedik emeleten újítanak fel 68 szobát, amelyeket különleges, kék búzavirág mintás, kerámiafestett belső üvegfal díszít majd – számol be róla a realista.hu.

Emellett megszépül a Platán étterem vendégtere és az első emeleti gyógyászati váró is.

Modern rendezvénytechnikai berendezésekkel szerelik fel az épület legnagyobb előadótermét, a 260 ülőhelyes Star auditoriumot, és falai - korábbi íves alakjuk helyett - a jobb akusztikát szolgáló szögletesebb formát nyernek majd. A belsőépítészeti tervezés a Sütő Interior Architects munkája.

danubius

A DVM group 2014 óta több fázisban közel 170 szobát újított fel az elsőtől az ötödik emeletig a margitszigeti szállodában. Legutóbb a hotel lobbija, konferenciaterme és a gyógyászati recepciója született újjá a közreműködésükkel. A mostani bontás tavaly decemberben már megkezdődött, a munkálatok 2019 tavaszán fejeződnek be – olvasható a realista.hu-n.

Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek