Nyomtatás

Medvehagyma Napok, 2019. április 6-7.

2019-01-29 829

megvehagymaA Közép-Dunántúli régióban, pontosabban Veszprém megyében az Északi-Bakony közepén helyezkedik el Bakonybél, ahol megterem a vitaminokban és ízekben gazdag medvehagyma, melynek népszerűsítésére minden évben nagy figyelmet fordítanak a helyiek.Több, mint tíz éve már, hogy hagyománya lett a programsorozatnak, melyeket a Bakonybéli Szállásadók Baráti Köre...

...és a Guzmics Izidor Kulturális és Idegenforgalmi Egyesület szervez meg. A két napos rendezvényre minden medvehagyma és természet szeretőt sok szeretettel várnak az idén is, ingyenes túrázási lehetőségekkel.

A látogatóknak a túrázás mellett lehetőségük lesz medvehagymából készült ételek kóstolására. Előadások segítik a medvehagyma megismerését, jótékony hatásait a szervezetre. Felhasználáshoz akár recepteket is kaphat az érdeklődő. A természetes élőhelyén, itt mindent megtudhat a látogató, amit csak tudni szeretne erről az értékes növényről.

Időpont: 2019. április 6-7.
Helyszín: Bakonybél
További információk: fesztivalportal.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek