Nyomtatás

Ismét megrendezik a Kórusok Téli Éjszakáját, 2019. február 9.

2019-01-24 448

korusFebruár 9-én kerül másodízben megrendezésre a népszerű nyárindító fesztivál kistestvére, a Kórusok Téli Éjszakája. Télen, az ilyenkor zord szabadtéri helyszínek helyett, a meleg hangulatú és barátságos MagNet Közösségi Ház ad otthont a rendezvénynek. A „Hangot a térnek – hangot a télnek!” szlogen értelmében minden teret meg lehet tölteni hangokkal minden időben,...

...legyen az egy köztér a Palotanegyedben vagy egy épület belső tere. A szervezők hagyományteremtőnek szánják e téli programot, céljuk, hogy a kórusmuzsikát kedvelő és énekelni vágyó közönség a szürkébb hónapokban se maradjon hang nélkül.
6 koncertteremben, 37 koncerten közel 200 torokból csendül fel az ének ezen az egész estés kulturális eseményen.

A programban ismét lesz közös daltanulás, valamint a nyárról már jól ismert és elmaradhatatlan záródal-éneklés, amely a végső akkordja lesz a téli programnak is. A fesztivál külön erre az alkalomra írt hivatalos záródalát énekelhetik együtt a jelenlévők.

A hagyományokhoz híven Éneklő utcával vezetik be a vendégeket a MagNet Közösségi Ház Belső Udvarán az erkélyekről, ezzel nyitva meg a Kórusok Téli Éjszakáját este 18 órakor. A kíváncsi közönség itt belehallgathat a résztvevő hazai és nemzetközi kórusok műsorába, és az érdeklődők bátran válogathatnak a sokszínű zenei svédasztal kínálta programokból.

(Forrás: papgeno.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek