Nyomtatás

Gasztrohegy hétvégék / 4. - Nagyvadak a hegyről, 2019. janauár 25-27.

2019-01-23 487

nyulraguJanuár 25. és 27. között, azaz péntektől vasárnapig kerül sor a badacsonyi Gasztrohegy negyedik, Nagyvadak a hegyről névre keresztelt hétvégéje. Badacsonyban nemcsak szőlőket találunk, erdőiből télen előjönnek az ott élő vadak is. Őz, szarvas, vaddisznó kerül a tányérokra, bogyókkal, borokkal, ahogy kell.

Mi a Gasztrohegy?

Októbertől áprilisig megmutatjuk a gasztronómiai csúcsokat: 9 vendéglátóhely, 7 tematikus gasztrohétvége és a Badacsony egy olyan arca, amit csak ilyenkor, a nyugodtabb évszakokban lehet igazán felfedezni. A vulkanikus borokhoz izgalmas ételeket álmodnak a hegy vendéglátói és mindenit arra invitálnak, hogy ismerd meg fogásról fogásra, lépésről lépésre Badacsonyt.

Attól más ez a gasztrotúra, hogy nemcsak egy helyen lehet végigenni több fogást, hanem akár 9 helyen kóstolhatunk meg egy-egy különböző fogást - közben pedig szinte észrevétlenül feljuthatunk a csúcsra.
Kalandozz gyalog, vagy a gasztrobusszal és járd be a hegyet, az előételtől a desszertig!

Időpont: 2019. január 25-27.
Helyszín: Badacsonytomaj
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek