Nyomtatás

ISS GUT! Nemzetközi vendéglátás szakvásár, Lipcse, 2019. november 3-5.

2019-01-10 591

issgutA hagyományos, közös családi étkezést napjainkban többnyire felváltja a házon kívül történő, de ízletes és mindenféle kívánságot kielégítő, útközben bárhol fogyasztható étkezési igény. A második alkalommal megrendezésre kerülő lipcsei szakkiállítás tematikája felöleli a majd 70 milliárd eurós forgalmú szolgáltatói étkeztetés teljes vertikumát...

....a szálloda ipartól kezdve a gyorséttermek, imbiss-hálózatok, pékségek, cukrászdák, pecsenyesütödék kínálatán át a szabadidő gasztronómiáig bezárólag. Az előző, 2017. évi kiállítás számokban: több mint 200 kiállító 8.600 látogatót vonzott.

Konkrét igények alapján (utazási időpont, utas szám) konkrét ajánlatért, bővebb információért (reptéri transzfer, utas,- poggyászbiztosítás, kedvezményes vásári belépőjegy) kérjük, forduljon közvetlenül irodánkhoz, vagy látogasson el honlapunkra: www.interpress.hu.

Interpress Kiállítások & Interpress Travel a Leipziger Messe magyarországi képviselete
Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7.   Tel.: 302-7525
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek