Nyomtatás

Disznótoros Kolbászfesztivál, 2018. október 12-14.

2018-09-27 889

kolbaszfesztival2018. október 12-14-ig kerül ötödik alkalommal megrendezésre a budapesti kolbászfesztivál, a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok, folklór műsorok, nosztalgia és mulatós zenei előadások várják a látogatókat. A 10 hektáros területen rengeteg program és látványosság várja a kolbászkedvelőket 3 napon át.

A 10 hektáros területen rengeteg program és látványosság várja a kolbászkedvelőket 3 napon át. A Disznótoros Kolbászfesztivál a vidéket hozza el Budapestre egy hétvégére. 3 napon át tart majd az óriási kolbászvásár, ahol 250 féle háztáji kolbászból lehet válogatni. Az ország minden pontjáról érkeznek kolbászkészítők, sőt még a határon túlról is.

Ezen kívül disznótoros termékek, házi sajtok, fűszerek, kürtőskalács, méz, lekvár, és sok más háztáji termék lesz megvásárolható a budapesti kolbászfesztiválon. Csupa boltban nem kapható kézműves finomságok, melyeket közvetlenül a termelőktől lehet megvásárolni. A Vasúttörténeti Park és a Víztorony Park összevont területein 3 kolbász utca, Sajt és fűszer utca, Kézműves utca és Vásártér várja a jóféle háztájira éhes pesti népeket.


A Vasúttörténeti Park és a Víztorony Park összevont területein 3 kolbász utca, Sajt és fűszer utca, Kézműves utca és Vásártér várja a jóféle háztájira éhes pesti népeket. Ha tele a has, akkor jöhet az ital! A budapesti kolbászfesztiválon pálinkafőzdék, sörfőzdék és borászatok itatják majd kiváló minőségű italaikat. A disznóvágás bemutatókon meg lehet majd kóstolni a szervező szúrópálinkáját is!

A Disznótoros Kolbászfesztiválon kiemelt szempont a kolbász minősége! (Ez nem a szójás kolbászok fesztiválja!)  Fesztiválunkon ételminőség ellenőr végez munkát, aki az étel minőségén kívül a szabályozott árak betartását is folyamatosan ellenőrzi. Sült kolbászt és mindenféle disznótoros ételt, frissen készítenek a helyszínen hazánk legjobb kitelepülő vendéglátói. A „Disznótoros Sátor”-ban élő disznófeldolgozás bemutatót is láthatnak minden nap az érdeklődők. A frissensült húsételek árát maximalizáljuk: 600Ft/10dkg! Népszerű vacsora a „Disznótoros sültkolbász menü” 1.700Ft-ért: nagy sültkolbász, mustárral, kenyérrel és kovászos uborkával. Kiváló minőség, megfizethető áron!

Időpont:  2018. október 12-14.
Helyszín:  Magyar Vasúttörténeti Park
Információ:  www.kolbaszfeszt.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek