Nyomtatás

Esztári lecsófesztivál, 2018. augusztus 23-25.

2018-08-09 1212

lecsoHetedik alkalommal rendezzük meg Esztár községeben ezt a különleges és családias hangulatú, nagyon kulturált gasztronómiai élmény-eseményt, ahol 7 fesztiválhelyszínen 30 fellépő, 50 kiállító, közel 100 főzőcsapat és több mint 200 szervező garantálja az elmaradhatatlan és komplex lecsóélményt!

 A Lecsófesztivál látogatottsága évről-évre növekszik! A hatodik lecsófesztiválon több mint 18.000 látogató volt kíváncsi programjainkra. Főleg családok és jól szituált 18 év feletti párok látogatták a fesztivált, és vitték jóhírét rendezvényünknek!

Immár hetedik alkalommal töltjük a meg a lecsós üstöt, és ez lesz az első alkalom, hogy három napos lesz a fesztivál. Idén is sok programmal készülünk, még több helyszínünk lesz, még több látnivaló biztosítja a lecsóélményt. Idén sem maradhat el a gigalecsó Benke Laci bácsival, a főzőverseny és a fellépők sora, valamint a számtalan kísérő progra

Időpont: 2018. augusztus 23-25.
Helyszín: Esztár
Információwww.lecsofesztival.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek