Nyomtatás

Nagy Employer Branding Nap, 2018. november 15.

2018-08-01 867

employer5 hiba, amit semmiképp se kövess el - avagy az employer branding alapszabályai konferencia + rapid randi. Ízelitő a témáinkból: Sikeres employer branding kampányok kulisszatitkai, Miért fontos valódi értékekre alapozni az üzenetet?, Mennyire volt hatékony a kampányom? Olvassunk az adatokból!

Külföldi és magyar esettanulmányok, Az X generáció ki tudja találni, hogy mire vevő az Y és Z generáció?, Párhuzamok és különbségek az employer branding és a fogyasztói kampány között, HR service design/munkavállalói élmény tervezése , Mit tud ajánlani egy nagy vállalat a szabadságra vágyó tehetségek számára?

Kerekasztal beszélgetés: multinál dolgozó és szabadúszó fiatalokkal beszélgetünk arról, hogy ők miért mennek vs. nem mennek el kötött állásba, és milyen üzenetek tudják vagy nem tudják megfogni őket.

Hozd el a problémád, megoldjuk! Milyen szolgáltatókkal találkozhatnak a rapid randi keretén belül:

  • Employer brandingre szakosodott ügynökségek
  • Közösségi média kampány szakértők
  • Piackutató


SAVE THE DATE: 2018. november 15.

Helyszín: Hatszín Teátrum (1066 Budapest, Jókai u. 6.)

Részvételi díj:
Early Bird jelentkezés október 12-ig: 36 900 Ft + áfa / fő
Teljes árú részvételi díj október 13-tól: 43 900 Ft + áfa / fő
Csoportos jelentkezés 3 főtől (október 13-tól): 36 900 Ft + áfa /fő

A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson a képre, majd kitöltve juttassa vissza a szervezőknek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Letöltöm a jelentkezési lapot! 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek