Nyomtatás

Tisza-tavi Fesztivál, 2018. július 26-29.

2018-07-23 618

bicaj operaOperát és táncprodukciókat, valamint kerékpározással és csónakos kirándulással egybekötött koncerteket is kínál a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál, amelyet július 26. és 29. között rendeznek meg több helyszínen.  A fesztivál négy napja alatt az érdeklődők megkóstolhatják a helyi termelők termékeit és az őstermelők által termesztett alapanyagokat...

...kerékpározhatnak és csónakázhatnak – mondta el Jakus Anita, a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál projekt vezetője a rendezvényt bemutató keddi sajtótájékoztatón Budapesten.

A Tour D’Opera elnevezésű 67 kilométeres kerékpártúra résztvevőit a megállókban különböző műfajú koncertek várják, a Boat D’Opera közönsége motorcsónakokkal közelítheti meg a programok helyszíneit.

A rendezvényen fellép mások mellett az Experidance Production, Palya Bea, a Magyar Állami Operaház szólistái és zenészei, St. Martin és Bősze Ádám.

Időpont: 2018. július 26-29.
Helyszín: Tisza-tó több helyszín
Információ: www.szoljon.hu

No, és egy kis kedvcsináló a Tisza-tóhoz:

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek