Nyomtatás

Ingyenes belépés a Vasúttörténeti Parkba, 2018. július 22.

2018-07-19 541

kertivasut2018. július 22-én (vasárnap) a Vasúttörténeti Park ingyenesen látogatható.  Az interaktív programok ezen a napon is térítéskötelesek! MIndenkit sok szeretettel várunk! Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumában a látogatók nemcsak nézhetik az ősi masinákat, hanem maguk is kipróbálhatják azokat.

Utazhatnak nagymozdonyon, beülhetnek a Csajka sínautóba, hajtányozhatnak, fordítókorongozhatnak, vagy felülhetnek a lóvasútra. Kicsik és nagyok kedvence az évről évre bővülő kerti vasút, ahol izgalmas és változatos vonalvezetésen roboghatnak végig az utasok igazi kismozdonyok vontatásával.

A vasútmodellek szerelmesei pedig az átalakított vasúti kocsiban, illetve a terepasztalok lakhelyéül szolgáló Vasútmodell-házban szemlélhetik meg a miniatürizált vonatok világát.

A szép parki környezetben megpihenhet a fáradt látogató. A gyerekeknek biztonságos játszótér szolgál a maradék energiák levezetésére, sőt a hétvégéken korszerű, jelzőlámpákkal és közlekedési táblákkal felszerelt KRESZ-pálya segít beilleszkedni a közúti közlekedés világába. A Park területén több étkezési lehetőséget is találnak vendégeink.

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek