Nyomtatás

XV. Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál - 2018. augusztus 10-12.

2018-07-18 609

zeneifesztMindenkinek mást jelent egy bluegrass fesztivál...Van, aki a huszonöt ingyenesen látogatható koncertet látja benne, ahol támogatóinknak köszönhetően a hazai előadókon túl neves külföldi produkciókat is szerencsénk van vendégül látni. Van, aki a workshopok miatt látogat el hozzánk, mert szeretne hangszerén jobb lenni...

...és olyan zenészektől tanulni, akik a műfajban már letettek valamit az asztalra. Van, aki azért jön el, hogy napszaktól függetlenül örömzenélhessen másokkal az abaligeti tóparton, beszélgessen régen látott cimborákkal, új barátokat szerezzen. Van, akit a gyönyörű környezet hoz vissza évek óta a kis baranyai településre, és a non-profit szervezés miatt tudja, hogy nem lesz egy ezres a sör a zene mellé, valamint a szállás is megfizethető. Akárhogy is, 2018-ban is itt a helyed, a Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztiválon!

Időpont: 2018. augusztus 10-12.
Helyszín: Abaliget, tópart
Információ: www.hubma.hu

 

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek