Nyomtatás

RakpartFeszt, 2018. augusztus 17-20.

2018-07-18 301

virsli sorA galaxis sötét (stout) és világos (ale) oldalának sörfőző-lovagjai augusztus végén Szegeden csapnak össze! Jön a régió legnagyobb #CraftBeer őrülete, a RakpartFeszt – Kézműves Sörünnep 4.0, az Államalapítás Ünnepével karöltve! Amiért imádni fogod az idei Rakpartfesztet Bestiális #CraftBeer választék.

A laza lager-ektől a kesernyés ale sörökön áta legzúzósabb, kávébarna stout és porter csodákig nálunk mindent megtalálsz… egy valamit kivéve: a vacak, agyonvizezett ipari söröket. Full-Full extrás #StreetFood: Szegedre csábítottuk a Gerilla Gourmet – kulináris Rock ‘n Roll nagyágyúit, támadnak a füstös BBQ csodák, a harcore hamburgerek és az utcai gasztro fenegyerekei!

Fergeteges hangulat, extravagáns programmokkal: a 2018-as Államalapítás Ünnepén a Szegedi Városkép és Piac jóvoltából meseszép tűzijáték show kápráztat el, miközben a galaxis legfinomabb kézműves söreit kóstolgatod…. jól hangzik, ugye? És a legjobb: ha csápolni támad kedved, várnak a RakpartFeszt nagyszínpad élő koncertjei, playback és bóvli-mentesen!

SZEGED lesz a Világ Közepe… már megint

Időpont: 2018. augusztus 17-20.
Helyszín: Szeged
Információ: szegedtourism.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek