Nyomtatás

A mellrákkal küzdőket segítő emberekről indul kampány

2018-07-16 1330

mellrakAz Avon és a Marie Claire pályázatot hirdet. A fődíj háromszor egymillió forint. "A mellrákban érintett nőknek gyakran egyedül kell megküzdeniük a betegségükkel, ezért a környezetük által nyújtott támogatás hatalmas erőt adhat nekik a mindennapi küzdelmükben" - olvasható a pályázati közleményben.

Az Avon és a Marie Claire által indított, Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei című pályázat lényege, hogy bárki nevezhet egy környezetében lévő embert, aki tevékenységével segíti a mellrákban szenvedők küzdelmét, támogatását, és így akár a gyógyulását is. "Rengeteg módon lehet másoknak segíteni, lelki támogatással, odafigyeléssel, bevásárlással, ingyen szolgáltatások biztosításával, a lényeg, hogy valamilyen módon hozzájáruljunk az illető jólétéhez" -írják. "Bárki nevezheti a környezetében élő hétköznapi hőst. Csupán annyit kell tenni, hogy maximum egy oldalban összefoglalja az általunk ismert jótevőnek tevékenységét, és a Jelölt hozzájáruló nyilatkozatát elküldi a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre 2018. július 26., éjfélig. A beérkezett nevezések közül egy öt főből álló szakmai zsűri választja ki azt a három nyertest, akik részesülnek az 1 millió forintos támogatásban" - áll a közleményben. A pályázat részleteiről erre olvasható bővebben.

(Forrás: Kreatív Online)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek