Nyomtatás

Váci Világi Vigalom, 2018. július 20-22.

2018-07-06 763

Jfolklorúlius harmadik hétvégéjén immáron huszonhatodik alkalommal rendezik meg a Váci Világi Vigalom rendezvénysorozatot, mely az előző évekhez hasonlóan az idén is rendkívül gazdag, minden korosztály számára számos vonzó eseményt kínáló programot ígér, mind az itt élőknek, mind az idelátogató vendégeknek.

A programkínálat folyamatosan gazdagodik, egyre sokrétűbb a művészeti ágak tekintetében, a különböző műfajú koncertek hosszú sora, a színházi produkciók, az ebből az alkalomból nyíló időszakos képzőművészeti bemutatók hazánk egyik kiemelkedő összművészeti kulturális-szórakoztató fesztiváljává avatják a rendezvénysorozatot.

Természetesen nem feledkezhetünk meg a legfiatalabbaknak szóló műsorokról, kézműves- és játszóházi foglalkozásokról sem, hiszen fontos törekvésünk, hogy a kisgyerekes családok is bőven találjanak kedvükre való közös kikapcsolódási lehetőséget. A gasztronómiai kínálat mind bőségesebb és változatosabb, és természetesen szintén nagy vonzerő a sokszínű, igényes vásári árukavalkád.

Időpont:  2018. július 20-22.
Helyszín:  Vác
Információ:  vacivigalom.hu



(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek