Nyomtatás

F.A.L.U. Fesztivál, 2018. július 11-14.

2018-07-04 428

falusihazA F.A.L.U. = Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni egy összművészeti fesztivál, melynek a Somogy megyei Zselicben található Szilvásszentmárton ad otthont. A fesztivál alapötletét Lengyel Gábor polgármester álmodta meg,  amely 2018. július 11-14. között kerül megrendezésre. 

A fesztivál a település lakóinak összefogásával valósul meg, kulturális hidat képezve a határon innen és határon túl lévő magyarok között, a Felvidéktől Erdélyen keresztül egészen a Vajdaságig.

A Fesztivál a magyarság kultúrájának sokszínűségét hívatott bemutatni, éreztetve a világgal, hogy továbbra is magyarok fogunk maradni a Kárpát-medencében. A rendezvény jellegének és identitásának átadásához, magyarságtudat megerősítéséhez, olyan személyeket kértünk fel, akik hitelesen tudják továbbítani a F.A.L.U. üzenetét. Így kezdődött el a közös munka Fehér Nóra és Vadkerti Imre művészekkel.

Időpont:  2018. július 11-14.
Helyszín:  Szilvásszentmárton
Információ:  www.falufesztival.hu



(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek