Nyomtatás

Budapest SUP, 2018. június 23.

2018-06-05 810

bpsupStand Up Paddle magyarul leginkább állószörf vagy állva-evezés. Egy olyan sport, amit bárki, korra és nemre való tekintet nélkül kipróbálhat, és örömét lelheti benne. Egy SUP rengeteg dologra használható. A vízi túrázástól, a kardio edzésen át a jógáig mindenre, sőt, akár még horgászathoz is kitűnő.

Szívesen megnéznék, megismernék Budapestet a várost átszelő folyóról is. Még nem tudod mi is az a SUP, de mostanra sikerült felcsigáznunk az érdeklődésed?

Ide kattintva találhatsz róla információt bőven.

Ismét keresztülevezünk Budapesten – mindezt állva! Remek hangulatban, sok-sok SUP-ossal együtt lecsorogni a Dunán, a vízen “járva”… az élmény megfizethetetlen!

Félnapos programunk keretében végigevezünk egészen északról, a Római parttól délig, a Kopaszi-gátig. Útközben páratlan szemszögből csodálhatjuk meg a város mindkét oldalát. Megnézzük a hidakat alulról, integetünk a parton sétálóknak, és készítünk egy közös képet a vízről, háttérben a Parlamenttel. Mindeközben fotósok és videósok örökítik meg a résztvevők önfeledt pillanatait a vízről, a partról és a levegőből is.

Helyszín:  Budapest, Római part
Dátum:  2018.június 23.
Információ:  budapestsup.hu



(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek