Nyomtatás

FIA Kamion Európa-bajnokság és Fesztivál, 2018. június 16-17.

2018-06-05 587

kamion1A Kamion Európa-bajnokság az FIA égisze alatt működő nagyszabású nemzetközi versenysorozat, melyet legelőször 1985-ben rendeztek meg. Cégünk, a Truck Race Promotion Kft. 2015-ben, negyed évszázad után óriási sikerrel hozta vissza Magyarországra a kamionsport legkiemelkedőbb eseményét, az FIA Kamion Európa-bajnokságot.

Jó hangulatú, látványos versenyeket láthatott a közönség, akik rendkívül aktívan szurkoltak hazánk büszkeségének, a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbinak. Idén immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kamion Európa-bajnokság és Fesztivál a Hungaroringen új időpontban, június 16-17-én.

A Kamionfesztivál hétvégéje keretén belül a kamioncsodák és a Suzuki Europe Cup mellett a European Street Freestyle Cup először mutatkozik be az idei versenyhétvégén. A Street Freestyle a leglátványosabb motorsport verseny, amelyben nagy teljesítményű motorokkal lélegzetelállító, akrobatikus gyakorlatokat láthatnak a nézők.

Rendezvényünk idén is gondolt a családosokra, számos izgalmas programmal várunk minden korosztályt. Az igazi fesztiválhangulathoz minden évben hozzájárul a kamionkorzó, interaktív foglalkozások. Gyere és találkozz az utak királyával!

Időpont:  2018. június 16-17.
Helyszín:  Hungaroring
Információ: kamionfesztival.hu

 (Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek