Nyomtatás

Szentendrei Pestisűző Fesztivál, 2018. június 16-17.

2018-05-29 621

szentendreLegújabb kortárs művészeti fesztiválunkat, a Szentendrei Pestisűző Fesztivált júniusban szervezzük, első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal. A Szentendrei Pestisűző Fesztivál egy XVIII. századi városi legendának állít emléket. A Fő téren álló Pestiskeresztet a város gazdag szerb kereskedői állították 1763-ban hálából, hogy a járvány elkerülte a várost.

A kétnapos fesztiválon számos koncert- többek között Anna & The Barbies, Supernem, Bohemian Betyars-, különféle borzongató programok, haláltánc, fáklyás felvonulás, és hajóverseny várja a látogatókat. 

A kétnapos fesztiválon a zene is állandóan jelen lesz a Lácár cár téren felállított színpadon. Szombaton a modern rockot játszó Altarive kezd, majd alternatív rockkal folytatja a koncertek sorát a Magashegyi Underground.

Szombat este a tudományos-fantasztikus popzenekar, a Supernem játszik. Vasárnap a Kettő Kettő Tánczenekar, majd a magát speed-folk freak-punknak nevező Bohemian Betyars koncertezik. A sort vasárnap este az Anna & Tha Barbies zárja „mindenét odaadva és meghalva a világot jelentő deszkákon.”

A rendezvény ingyenes!

Időpont: 2018. június 16-17.
Helyszín: Szentendre
Információ: szentendreprogram.hu



(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek