Nyomtatás

Ezer Lámpás Éjszakája, 2018. május 27.

2018-05-24 790

ezerlampasAz Ezer Lámpás Éjszakája civil kezdeményezést 2011-ben indítottuk el azzal a céllal, hogy felhívjuk a társadalom figyelmét a gyermekeltűnések aggasztó jelenségére. A program a nemzetközileg is bejegyzett Eltűnt Gyermekek Világnapjához (május 25.) kapcsolódik.

 Célunk, hogy segítséget nyújtsunk az eltűnt gyermekek minél hatékonyabb felkutatásában és felhívjuk a figyelmet a preventív intézkedések fontosságára. A program részeként meghonosítottuk a tejesdoboz akciót, aminek segítségével több tucat fiatalkorút sikerült megtalálnunk, és hozzájárultunk a jelenséggel összefüggő párbeszéd elindításához. 

2018-ban a “7 perces gyerekes családok” felszámolásáért küzdünk. Egy nemrég készült hazai felmérés szerint ugyanis egy átlagos magyar család naponta, átlagosan csak 7 percet beszélget a gyermekével. Ennél több időt töltünk naponta tévénézéssel, rádióhallgatással, barátainkkal, kollégáinkkal, házi kedvenceinkkel. És a gyerekeinkre miért csak 7 perc jut?

Időpont:  2018. május 27.
Helyszín:  országos
Információ: ezerlampasejszakaja.hu

 (Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek