Nyomtatás

Hatékony motiváció, 2018. május 16.

2018-04-18 737

meditacioA legnagyobb pazarlás, ha veszni hagyjuk a csapatunkban rejlő tudást. Vezetőként legfőbb kihívásunk: megtalálni az átfedést munkatársaink elkötelezettsége és a cég üzleti kihívásai között. Kizárólag elkötelezett munkatársakkal érhető el tartósan kiváló eredmény, akik többet tesznek a kötelező feladatoknál, hiszen tudásuk legjavát akarják nyújtani. 

A legtöbb tulajdonos és cégvezető álma, hogy kollégái ugyanazt az elhivatottságot és motivációt érezzék a munkahelyi feladatokkal kapcsolatban, mint ő, a tulajdonos vagy a vezető. Ugyanakkor munkatársaink gyakran csak kölcsönveszik a feladatokat: dolgoznak velük, majd visszaadják. Pedig fontos lenne, hogy "megvegyék", sajátjuknak érezzék a problémát és a megoldást egyaránt. Elkötelezettségük növelése hosszú távon a szervezeti teljesítmény növekedésével járna.

Mi mozgósítja a belső erőnket? Mi indít bennünket cselekvésre? Miért vesződünk hálátlannak tűnő feladatokkal? Hogyan vagyunk képesek akár éveken keresztül ugyanazt a munkát kiválóan végezni? 

Az emberi motiváció jóval összetettebb terület, mint ahogy elsőre gondolnánk. Sokszor a legkézenfekvőbbnek tűnő és megszokott megoldások, mint az anyagi ösztönzés egyáltalán nem vezetnek sikerre. De akkor mégis mi?

A szemináriumunkon sorra vesszük azokat a vezetői eszközöket, amikkel akaratlanul is nap mint nap letörjük kollégáink lelkesedését és olyan eszközöket kínálunk helyettük, amikkel a képesek lehetünk eredményorientált munkakörnyezetet kialakítani, ahol hosszú távon tudjuk önálló, kreatív, alkotómunkára ösztönözni munkatársaikat.

Időpont:  2018. május 16.
Helyszín:  BMC - Budapest Music Center
Információ: konferencia.hvg.hu

 (Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek