Nyomtatás

GringoTronic, 2018. április 21.

2018-04-11 734

gringotronicEgy különleges interaktív multimédia koncepció – a XX. század meghökkentő meséi, szubjektív zenei utazás révén kerülnek a közönség elé, ahol a tradicionális blues-tól, a jazz sajátos világán keresztül az electro friss hangzásáig tárul fel a modern kor szellemisége hang, kép, szín folyamatos összhatásaként.

Az előadóest egy szükségből lett GRINGÓ izgalmas egzisztenciális kalandja. Az előadás központi témája az identitását kereső ember, aki a mai kor társadalmi, esztétikai és filozófiai kérdéseire keresi a válaszokat.

A művész virtuóz módon ötvözi a különböző stílusokat és hangzásokat, szemünk előtt építi egységes egésszé az élményt, amiben a néző részesül. A vetítésből és népszerű slágerekből álló est üdítő és feltöltő program.

A színpadon, az akusztikus gitárokon kívül egzotikus és ritkán hallható lapsteel gitárok is megszólalnak a legkorszerűbb elektronikus hangképző eszközök mellett.

Időpont: 2018. április 21.
Helyszín: Hungarikum Pódium
Információ: hungarikumhaz.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek