Nyomtatás

XXVII. Jókai-napok, 2018. április 26-29.

2018-04-05 554

halaszleA Jókai Napok elmaradhatatlan gasztronómiai eseményét, hűen a nagy író szelleméhez, idén is megrendezik. A helyszín ezúttal is a hangulatos Koloska-völgy. A városhoz több szállal kötődő Jókai Mórnak állít emléket immár több, mint húsz éve a rendezvény sorozat, amely egyben Balatonfüred egyik emblematikus eseménye.

A kulturális programok mellett az egyik legnépszerűbb rendezvény a Jókai-bableves főzés a Koloskában. Tavaly mintegy hatvan csapat főzött, ennyiféle Jókai-bablevest lehetett kóstolni.

A XXVII. Jókai Napok programjaként, idén 15. alkalommal rendezik meg a nagy közönségsikernek örvendő Jókai-bableves főzőversenyt, melyre 3 fős csapatok nevezhetnek.

Részletes program itt.

A főzőversenyt április 28-án, szombaton, 10 órától tartják a Koloska-völgyben. A völgy természetvédelmi terület, ezért a szervezők kérik lehetőség szerint a műanyagok mellőzését, sőt a zsűrizésnél és a kínálásnál szempont lesz a környezetvédelem.

Időpont:  2018. április 26-29.
Helyszín:  Balatonfüred
Információ:  vaszaryvilla.hu

 (Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek