Nyomtatás

Orczy-park: Nyitva - Ingyenes családi nap , 2018. április 7.

2018-04-04 969

gyerekek1Újjászületett Belső-Budapest legnagyobb zöldfelülete. Befejeződtek az Orczy-park felújítási munkálatai. A közönség újra birtokba veheti az i mmár 26 hektárnyi parkot, amely többek között bővülő játszótérrel, megújuló csónakázótóval, tóparti kávéházzal, szabadtéri sporteszközökkel, futó- és sportpályákkal, mosdókkal és ivókutakkal gazdagodott

A közpark átadásának alkalmából április 7-én, szombaton egész napos ingyenes családi fesztivál várja a látogatókat, számtalan színes programot biztosítva kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A gyermekkoncertek, vásári játékok, kézműves foglalkozások, ugrálóvárak, színpadi bemutatók, kvíz- és nyereményjátékok, valamint street food kitelepülések mellett rengeteg interaktív sportbemutató és -vetélkedő kínál szórakozási lehetőséget. Emellett szervezett túrák keretében alkalom nyílik a Ludovika Egyetemi Campus új épületeinek meglátogatására, valamint bemutatkoznak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hivatásrendjei is.


A vidám piknikezős napot a csónakázótó partján Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar nagykoncertje, majd utána Orczy Fénypark néven különleges szabadtéri fényjáték zárja.

Időpont:  2018. április 7.              
Helyszín:  Orczy-park
Információ: ludovika-campus.uni-nke.hu

 (Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek