Nyomtatás

Prolight+Sound: A szórakoztatóipari technológiák és szolgáltatások nemzetközi vására

2018-03-26 1154

prosoundA 2018. április 10-13. között Frankfurtban megrendezésre kerülő Prolight + Sound szakvásáron a szórakoztatás, az integrált rendszerek és a kreatív munka jövőbe mutató technológiáit vonultatják fel. A rendezvény- és a médiatechnika valamennyi szakterületének látogatói nem csupán az új termékeket ismerhetik meg...

...hanem a kísérő programok révén ötleteket meríthetnek és szaktudással gyarapodhatnak az őket kiemelten érdeklő témakörökben.

Magával ragadó inspirációk 4 napon keresztül: innovatív, effektív, szinergikus megoldások! Fedezze fel a kilenc csarnokot megtöltő, az iparág legnagyobb bemutatóterén megtekinthető, eddig soha nem látott termékskála innovációit! Készüljön fel a legújabb trendek, irányt mutató technológiák és impulzusok sokaságának befogadására!

 Musikmesse és Prolight + Sound 2018: még szorosabb összefonódás: „Audio, DJ & Recording”, a producerek, a Dj-k központi platformja április 11-14. között, valamint a MerchDays április 12-13-án, mely a szórakoztatóipar szereplőinek szakmai találkozója. A Prolight+Sound vásár kísérőprogramjai teszik teljessé vásárlátogatását: szakmai előadások és konferenciák, számtalan workshop, a gyakorlatban bemutatott áruprezentációk, valamint szemináriumok emelik a vásár értékét.

Konferencia-program 4 teljes napon át

Az információátadást és a továbbképzést szolgáló rendezvények Prolight+Sound Conference elnevezés alatt, két csoportra oszthatók: A Prolight + Sound Conference Basic csoportot a naponta ismétlődő, hang-, színpad- és AV-médiatechnika témáit felölelő előadások alkotják. A Prolight + Sound Conference Advanced csoportban naponta más és más előadások várják az érdeklődőket – többek között a különféle szabályozási környezetet, jogszabályokat érintő témákban.

Szintén a Prolight+Sound Conference keretein belül rendezik meg az Eventplaza Conference-et. A szemináriumok speciálisan a rendezvénymenedzserekhez szólnak, és olyan témákat vitatnak meg, mint a rendezvényszervezés, a biztonság és a marketing. Április 11-én  kifejezetten a rendezvények biztonságával és a jogi környezettel foglalkozik az I-ESC program (International Event Safety Conference).

A látogatók a Manufacturers’ Forum helyszínén, gyakorlati példákon keresztül ismerkedhetnek meg a legújabb technológiai fejlesztésekkel. Az Immersive Technologies témát feldolgozó szemináriumsorozaton áttekintést kapnak a jövőbemutató termékekről és technológiákról - többek között olyan témákban, mint: 3D-Audio, Special Sound, Full-Dome-Projection, 360°-film, virtuális és kiterjesztett valóság. A Future of Audio + Music Technology Conference elnevezésű konferencia olyan témákat világít meg, melyek a globális zeneipart döntően befolyásolják: felhőalapú DAW-k, hordható technológiák zenészek részére, virtuális és kiterjesztett valóság a stúdió- és élő produkciók számára.

Rendezvények, amelyek egyszerre inspirálnak és motiválnak

Látványos fény-és lézershow-k, speciális effektek, lenyűgöző látvány a PRG-Show-n!

A Live Sound Arenában open-air körülmények között ismerhetik meg a professzionális audiórendszereket. A Prolight+Sound vásár számos kiállítója mutatja be újdonságait a szabadtéri színpadokon.

A Sound & Recording Lounge-ban nemzetközileg sikeres producerekkel, műszaki emberekkel és művészekkel találkozhatnak, vagy részt vehetnek számos gyakorlatorientált workshop-on és prezentáción – szélesítve mindezzel saját hálózatukat.

A Silent Stage-en mutatkoznak be azok a márkák, amelyek a színpadok zajszintminimalizálásának koncepcióit ismertetik meg az érdeklődőkkel.

A New Media AV Live Production Forum-on, a videókészítés és streaming számára hasznos megoldásokat ismerhetünk meg. Funkcionális, azonnal használható rendszereket mutatnak be, amelyek segítségével a kameráról közvetlenül élőben is megosztható a tartalom.

A szakvásáron magyar vállalatok is bemutatkoznak. A hangtechnikával foglalkozó ES Audio, az erősítőket gyártó PKN Audio, a LED-falakra specializálódott LedBlade, a színpadi fénytechnikával foglalkozó Nextlumen, a fényvezérlő rendszereket építő PLS Electronics és a különleges lézerprojektorokat fejlesztő Semiconductor Laser Development várja a Prolight + Sound látogatóit.

Magyarországi Képviselet:
BD-Expo Kft., Máté Szilvia
Tel.: 1/346-0273,
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.messefrankfurt.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek