Nyomtatás

GDPR - finisben Felkészültünk? Mindenre figyeltünk? 2018. április 19.

2018-03-14 1464

adatvedelemMit hagytunk ki? Mit nem tudtunk eddig még megoldani? Van segítség! Gyorsan beemelhető technikák, dokumentumcsomagok. Alacsony részvételi díj, gyakorlatias, gazdag program! Tekintsük át gyorsan, szakértőink segítségével, figyeltünk-e mindenre! Készen állunk-e 2018. május 25-én, a GDPR (General Data Protection Regulation), azaz az EU általános adatvédelmi rendeletnek megfelelésre.

Gyors leltár, s a hiány azonnali pótlása. Erre van már csak időnk. Átnéztük az adatbázisainkat, átalakítottuk az informatikai hátteret, adatbiztonsági rendszereinket?

Minden alapdokumentumot elkészítettünk? Átalakítottuk hírleveles, adatbázison alapuló marketinggyakorlatunkat? Megtettünk mindent a papír alapú dokumentumokban szereplő adatok biztonságba helyezése érdekében? Weboldalunk, hírleveleink, adatbázisaink, social media felületeink adatbiztosak? Egyetlen hiba, s a hatóságok keményen, az eddigiek többszörösével szakcionálnak, az adattal rendelkezők pedig tömegesen perelhetnek. A konferencián a hiányok pótlására is adunk gyors, hatékony segítségeket!

fejlec_800x210
Időpont: 2018. április 19. 9.00–16.30
Helyszín: Budapest, Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexum
Információ: www.piacesprofit.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek