Nyomtatás

VIII. Rágcsálók Világa - Családi nap, 2018. március 11.

2018-03-08 1561

tengerimalacA rendezvény ideje alatt többek közt arcfestéssel, kézműveskedéssel, lufihajtogatással is várjuk a vendégeinket. Az Együtt A Kisállatokért Alapítvány több állatvédő szervezettel összefogva rendezi meg az eseményt, amellyel szeretné felhívni az emberek figyelmét a helyes kisállattartásra és arra az örömre, amelyet ezek a kisállatok okozni tudnak a felelősségteljes állattartók számára. 

A tengerimalacok, hörcsögök, nyulak, csincsillák, egerek, patkányok, deguk és mókusok szakértői képviselik az adott állatfajt a rendezvényen, emellett rengeteg izgalmas program ígérkezik a család minden tagja számára. A nap folyamán a gyermekek számára több interaktív lehetőség is ígérkezik: kézműves sarok (gyöngyfűzés, pompom figurák készítése), lufi-hajtogatás, arcfestés, színezők, rágcsálós tesztek, Rágcsálók Tudora játék, Legyél Te is kisállatmentő! kalandjáték, Hegyezd a füled! – rágcsálóhang-felismerő játék.

A felnőttek a nap folyamán elmélyedhetnek a rágcsálók és nyuszik tartásának kulisszatitkaiba, így felkészülve a kisállattartásra vagy fejlesztve az eddigi tartási ismereteiket. Hiszünk abban, hogy élő állatok jelenléte nélkül is átadhatunk tartási információkat, állatvédőként ez fontos szempont, hiszen a kisállatoknak egy ilyen rendezvény rendkívüli stresszel jár.  Az állatvédő szervezetek rengeteg, a kisállattartáshoz hasznos, de az adott szervezetet támogató termékekkel is készülnek. Több alkalommal (11, 13 és 15 órakor) tombolasorsolással színesítjük a programot, 10 és 13 óra között ingyenes állatorvosi tanácsadás keretein belül Dr. Héjjas Barbara doktornőtől lehet kérdezni.

Időpont: 2018. március 11.
Helyszín: TEMI Fővárosi Művelődési Háza
Információ: www.fmhnet.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek