Nyomtatás

Önkéntes nap a Budakeszi Vadasparkban, 2018. március 10.

2018-03-01 602

budakeszi vadasparkVárjuk az ősrégi, és vadi új tagokat, akik tettrekészen és tűkön ülve várják 2013. december első vasárnapját, hogy teljes erőbedobással vehessenek részt egy feledhetetlen közös rendrakásban, a Budakeszi Vadaspark menetrendszerinti Önkéntes napján! Az avarszőnyeget ígérjük, nem kell felporszívózni, a fák ágait sem kivasalni, és az odaillő pókhálók is érintetlenek maradnak!

Tárt karokkal várunk mindenkit, aki nem ijed meg egy kis fizikai munkától, tudja, merre csavarodik a csavar, melyik felén kell megfogni egy kalapácsot, tízből egyszer a szöget is fején találja, a söprűt nem (csak) közlekedésre használja, hobbija a csoportosítás, szelektálás, mániája a rend(szerezés)… Figyelem! Hubert pöttyeit tilos növekvő sorrendbe rakni! Az is megmutathatja tehetségét, aki inkább művészi hajlamokkal rendelkezik: számolatlan kerítés, rács és egyéb felület vár, hogy új színt fessünk az életükbe! Természetesen önkénteseink számára aznap ingyenes a belépés, a jó hangulatért mi vállaljuk a felelősséget!

Időpont: 2018. március 10.
Helyszín: Budakeszi Vadaspark
Információ: www.facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek