Nyomtatás

Védőháló 2018 kiállítás szakmai és nagyközönség mágnesekkel

2018-02-27 963

vedohalo170A legtöbb vállalatnál - mindenekelőtt Európában - ma már elterjedt az a felismerés, hogy a munkavédelem és az egészséget megőrző munkakörülmények nem csupán pénzbe kerülnek, hanem jelentős, a balesetekből vagy megbetegedés okozta munkaidő-kiesésből fenyegető kiadástól óvják meg a vállalatokat.

Ráadásul hosszú távon üzemgazdasági előnyöket is biztosítanak az óvintézkedések: az egészséges, biztonságos és kellemes körülmények között dolgozó munkavállalók jól érzik magukat. Ez fokozza a kreativitást, a termelékenységet és ezzel a munka minőségét is. A VÉDŐHÁLÓ Budapest 2018 rendezvényen számos elismert védőeszköz, munkaruha gyártó, forgalmazó, a munkahelyi és otthoni egészségvédelmet segítő szolgáltató lesz jelen. A kiállító vállalkozások, szervezetek nevét itt lehet megtekinteni >>

"Életminőségünket alapvetően munkánk eredményessége határozza meg, ezért életünk legjelentősebb hányadát munkával töltjük, ráadásul az átlagosnál nagyobb veszélyeknek kitéve. A munkabalesetek és foglalkozási megbetegedések elkerüléséhez, munkavégző képességünk megőrzéséhez és egészséges életéveink számának növeléséhez a kulcs a munkakörülmények fejlesztésében rejlik. Egyéni érdekünk mellett az egész társadalom versenyképességének javítását szolgálja mindaz, amit a munkavédelem ügyéért teszünk. A Nemzetgazdasági Minisztérium Munkavédelmi Főosztályának munkája e védőháló erősítését szolgálja, ezért csatlakoztunk szakmai partnerként a négynapos rendezvényhez" – NGM Munkavédelmi Főosztály, Nesztinger Péter főosztályvezető

A Védőháló szakkiállítás szervezése során nagy hangsúlyt helyeznek a szakmai és ugyanakkor a nagyközönség látogatók meghívására is, amelyet az is segít, hogy a kiállítás egyedi lehetőségeket rejtő helyszíne a budapesti Magyar Vasúttörténeti Park lesz idén. Ide várnak 2018. április 19. és 22. között minden szakmai érdeklődőt, illetve a hétvégi nagyközönség programok iránt érdeklődőket, családokat, gyermekcsoportokat (akik számára interaktív eseményekkel, látványos bemutatókkal, zenés, szórakoztató produkciókkal teszik majd emlékezetessé a kiállítást).

vedohalo cikk4

A kísérő programok igen gazdagnak ígérkeznek:
  • Napi  2 alkalommal  " Randevú a Keletinél "  zenés munkaruha-védőruha divatshow
  • Tűzoltó bemutató -  BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
  • Mentőkutyák bemutatója - Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
  • Szakmai konferenciák munkavédelem, munkaruházat, tűzvédelem témakörökben
  • Nagyközönség programok, interaktív-, ügyességi-, kézműves programok gyermekeknek
  • Meglepetés koncert felnőtteknek
  • Meglepetés vendég  

Szakmai látogatóknak regisztráció esetén díjtalan belépést biztosítanak 2018. április 19-20-ig. Akik csak a családi napokon vennének részt április 21-22-én, a Vasúttörténeti Park aktuális jegyárának megfizetésével a Park és a Védőháló Budapest 2018 rendezvényeinek egyidejű látogatására válnak jogosulttá.

vedohalo cikk3

A látogatói előregisztrációs felület már elérhető itt! >>

Az esemény célja, hogy új megközelítéssel gyűjtsük össze és jelenítse meg egy időben és helyen a munkahelyi és otthoni egészség, biztonság és környezetünk megóvásának összetett, de egymáshoz ezer szálon kapcsolódó témáit, eszközeit, módszereit és szolgáltatásait. A kiállítás részleteiről még itt lehet bővebben olvasni:


2018. február 28-ig várják még kiállítók jelentkezését!
Esetleges kérdéseiket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy a +36 20 925 9012-es telefonszámra várják a szervezők!


Kapcsolódó cikk: Erősebb védőháló kell Magyarországon is


(Fotók: A+A szakkiállítás, Düsseldorf)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek