Nyomtatás

Munkaerőhiány - Ne a cégbezárást válasszuk! 2018. március 8.

2018-02-07 504

figyelesÁtcsábítják a munkavállalóit? A konkurenciája bérversenybe kezdett? Elhatalmasodtak a bérköltségei? Teljesítményemelkedés nincs mögötte? Megrendelést kénytelen lemondani, mert nincs munkaerő? Az új munkatársak jönnek-mennek, s ön egyre többet dolgozik?

Ismeri a következő válaszokat: béremelés, új munkaerő felvétele, régi megbecsülése, képzés, motiváció erősítése, kényeztető, kényelmes munkahellyé válás, új toborzási technikák kipróbálása, robotok beemelése? Mindent kipróbált már?

A hatékonyabb munkavégzés számos technológiáját, módszereit, szemléleteket is? Lehet, hogy itt nagyobb tartalékok vannak, mint hinnénk! A hazai munkaerő kihasználtsága átlagosan 47 %. A németeké 85%. Rosszul szervezett gyártási folyamatok, tervezésnélküliség, a teljesítménymérések, kontrolling hiánya és más egyéb miatt évi 106 munkanapot dobunk ki az ablakon.

Nap mint nap rengeteg új válasz születik. A Piac & Profit konferenciáján az előadók átadják a cégek döntéshozóinak a legeredményesebbeket. Mindenki talál közöttük azonnal hasznosítható megoldásokat a napi munkaerő-problémájára!

Program I Feltételek I Helyszín I Kapcsolat I Jelentkezés

fejlec_800x210

 

Munkaerőhiány – 2018

Ne a cégbezárást válasszuk!

 

Időpont: 2018. március 8. csütörtök, 9.30–16.30
Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont (1152 Budapest, Szentmihályi út 171. 3. emelet)
Információ: www.piacesprofit.hu

 
(Esemény Menedzser)
Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek