Nyomtatás

8. Borforraló Fesztivál, 2018. február 24.

2018-02-07 576

forralborAz idei évben már nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Borforraló Fesztivál. A hagyományosan február utolsó szombatjára tervezett rendezvény helyszíne továbbra is a Piac tér. A fesztivál évről évre sok látogatót vonz, amely nem csak a családias, vidám hangulatú borforraló versenynek, hanem a színes programoknak is köszönhető.

A csapatok többsége hosszú évek óta ugyanaz, de mindig akadnak új jelentkezők vagy visszatérők, így minden alkalommal nagyon izgalmas verseny alakul ki. A szervezők továbbra is szeretettel várják mind a törzscsapatokat, mind az új nevezőket. A verseny alatt és után – a fesztivál védjegyévé váló – borforralós kerámiabögréből lehet kóstolgatni a különböző forró italokat. Ugyanakkor nemcsak a finom nedűket, hanem az időt is jól töltheti mindenki a kísérő programoknak köszönhetően. A rendezvény idei sztárfellépője Baby Gaby. A programsorozat levezető „fesztiválbulival” zárul.

Időpont: 2018. február 24.
Helyszín: Marcali
Információ: www.muvhaz-marcali.hu

 (Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek