Nyomtatás

Edd meg amit főztél, avagy látványdisznótor - 2018. január 25-26.

2018-01-24 638

disznotoros12018. január 25–26. között látványdisznótort rendeznek a Bálna előtt, ahol várhatóan 30 db, 150-160 kilós, Fegyvernekről származó disznó kerül feldolgozásra. Munkaállomásokon csapatok mérik össze tudásukat a legfinomabb kolbász készítőjének járó elismerésért, a látogatók pedig böllérek segítségével ismerhetik meg a feldolgozási folyamat lépéseit.

A nap folyamán 11 és 15 órakor látványkolbásztöltést szervez a Jónás Kézműves Sörház, amely során az érdeklődők bepillanthatnak abba is, mik a jó kolbászkészítés fortélyai.

A Bálna előtti tér a két napra egy hatalmas szabadtéri húsbolttá alakul át, ahol a szakértők által frissen elkészített termékek, a legjobb minőségben, olcsón válnak elérhetővé a látogatók számára.

A látványdisznótor mellett sajtkészítő, sör- és pálinkafőző mesterrel is találkozhatnak az érdeklődők. A látogatók megkóstolhatják a Békési pálinkamanufaktúra disznótoros pálinkáit, a helyszínen egy sajtkészítőmester jóvoltából megtekinthetik, hogyan készülnek a legjobb sajtok, kb. 300 liter tejből az EtyekTej sajtmestere jóvoltából elkészül a Bálna-sajt. A látogatók megkóstolhatják a legfinomabb erdélyi kürtőskalácsokat is, valamint az Epermester Pincészet eperborral és forralt borral vár mindenkit!

Időpont: 2018.  január 25-26.
Helyszín: Bálna
Információ: www.balnabudapest.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek