Nyomtatás

Internationale Grüne Woche, 2018. január 19-28.

2018-01-12 444

grunewocheJanuár 19-én ismét megnyitja kapuit a berlini Zöld Hét (Internationale Grüne Woche). A világ legnagyobb élelmiszeripari kiállítása 28-áig várja a látogatókat.A Zöld Hét 1926-ban került először megrendezésre, és azóta töretlen népszerűségnek örvend. 2018-ban immár 83. alkalommal rendezik meg. Az idei év partnerországa Bulgária lesz.

És hogy mi is az a Zöld Hét? A teljesség igénye nélkül: mezőgazdasági gépek, állatok, növények; népművészeti termékek; bioélelmiszerek, nemzeti ételek, italok, desszertek, fagylaltok, ételkülönlegességek széles választéka; továbbá éttermek, sörözők, borozók; zenekarok (pl. holland fúvósok, vagy az asztalon táncoló bajor zenekar); szakmai előadások, konferenciák – felsorolni sem lehet, mennyi minden várja 118.000 négyzetméteren az idelátogatókat.

A Zöld Hét keretében rendeznek meg 2018. január 18-20. között egy nemzetközi konferenciát is, amelynek fókuszában a mezőgazdaság és az élelmiszeripari ágazat jövője áll majd.

Nyitvatartás: mindennap 10-től 18 óráig, kivéve 26-án: 10-től 20 óráig.

Itt mindenki megtalálja a számítását – az is, aki a szakmai hírekre, újdonságokra kíváncsi, és az is, aki pusztán szórakozni akar!

Időpont: 2018. január 19-28.
Helyszín: Berlin
Információ: www.gruenewoche.de

(Esemény Menedszer)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek