Nyomtatás

Info-Show Rendezvénysorozat 2018. február - március

2018-01-05 513

infoshowAz Info-Show Rendezvénysorozat keretén belül az egy napos szakmai kiállítási- és konferenciaprogramunkat idén országszerte 4 helyszínen rendezzük meg. A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse,

egyrészt az aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez. A hallgatók nemcsak épületautomatikai rendszerekről, napelemek érintésvédelméről, hatályos tűzvédelmi szabályozásról, túlfeszültség védelemről hanem a legújabb szerelőtechnikákról, innovatív megoldásokról is első kézből értesülhetnek a gyártóktól és képviseleteiktől.

Helyszínek és időpontok:

Budapest | 2018. 02. 08.

Pécs | 2018. 02. 20.

Veszprém | 2018. 03. 06.

Kecskemét | 2018. 03. 29.

Workshop helyszínek

Új program az INFOSHOW 7. évadjában! INFOSHOW WORSKHOP - Ismerd meg, próbáld ki és nyerj! Mi bemutatjuk, Ön rögtön kipróbálhatja a szerelési megoldást! Legyen a „Nap szerelője” és vigye haza az ezért járó értékes ajándékot!  A Workshop az InfoShowtól függetlenül, külön napon kerül megrendezésre.

Budapest - Workshop | 2018. 02. 07.

Veszprém - Workshop | 2018. 03. 07.

További nformáció: infoshow.hu

 

 

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek