Nyomtatás

Csöndes séta kedvenceinkért - petárdastop!, 2017. december 29.

2017-12-19 489

kutyakariMinden évben kevencek százai futnak világgá, mert halálra rémülnek a szilveszteri petárdáktól. Egy csendes kutyás sétával  Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy sokan vagyunk olyanok, akiket nagyon zavar a petárda durrogása.  Szeretnénk felhívni a gazdik figyelmét, hogy van megoldás arra, hogy kedvencük kevésbé féljen. 

Szeretnénk tudatosítani, hogy a csöndes többség azt szeretné, ha az ünnepen a gazdik jobban figyelnének, és talán kevesebben petárdáznának.  Szerenénk felhívni a figyelmet a chipezés fontosságára és az állatvédők áldozatos munkájára ünnep idején. 

Ezért végig fogunk sétáni a Feneketlen tótól - jelezve, hogy ez egy feneketlen, parttalan probléma - a Szabadság hídon át, jelezve, hogy az állatoknak is joga van szabadsághoz, a Váci utcán, a szilveszteri bulizás egyik fő helyszínén, egészen a Vigadóig, ahol a kutyával játszó gyermek szobránál elhelyezünk egy-egy mécsest azoknak a kutyáknak az emlékére, akik már többé nem játszhatnak vigadva a gazdáikkal, mert a petárdázás áldozatai lettek. (Hozzál mécsest magaddal!) ÖLTÖZZ MELEGEN! 

Időpont:  2017. december 29.
Helyszín:  Budapest
Információwww.facebook.com

 (Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek