Nyomtatás

A megkapó retro stílus csak hab a tortán - fagyasztóval kombinált hűtőszekrény

2017-12-18 1113

retrohutoSokan vélekednek úgy, hogy a múltban nagyobb gondossággal tervezték meg a mindennapok használati eszközeit. Nem kétséges, hogy a mai hatalmas kínálatból nem könnyű választani… Ugyanakkor ma is találhatunk kiváló műszaki adottságú háztartási gépeket, ráadásul elegáns dizájnnal – ilyen például a Retro Kombinált Hűtőszekrény.

Külseje sokaknak vonzó lehet, de érdemes megtekinteni a termék beltartalmát is: kiváló adottságokkal rendelkezik energiafogyasztás, helykihasználás és komfort terén egyaránt! Frissítse fel karácsonyi akciós kínálatunk segítségével az otthonát!

retrohuto2

A megkapó retro stílus csak hab a tortán, hiszen praktikus kialakítás és kiváló műszaki adottságok jellemzik a fagyasztóval kombinált hűtőszekrényt! Az A++ energiaosztály szavatolja a gazdaságos üzemelést. A tágas belső tér már az ajtónyitásnál elénk tárul a mély hűtőajtó rekeszek kialakításával. A rekszekben külön helyet kapott a palacktároló, vaj- vagy sajttároló rekesz és a 12db-s tojástartó. A zöldségfélék tárolására egyterű XXL méretű tárolórekeszt használhatunk, az egyébként 4 üvegpolcos tervezésről már nem is beszélve. A frissesség megőrzéséről keringetőventilátor gondoskodik, mely egyben segít kiegyenlíteni a hűtőben a páratartalmat, csökkentve a lecsapódást és a nedvesedést.
retrohuto3

A fagyasztó kihúzható fiókos és jégkockatartóval felszerelt! Nem véletlen hogy a Gorenje Retro Kombinált hűtőszekrény kategóriájában kiváló választás! Rendelje meg most kedvező áron!

Gorenje RK60319ORD-L hűtőszekrény
Energiahatékonysági osztály: A ++

További információk és megrendelés

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek